Profesjonalna patelnia żeliwna Napoleon to idealna mała patelnia dla osób, które po raz pierwszy używają żeliwa, do użycia bezpośrednio na rusztach do grillowania, na bocznym palniku lub nawet na kuchence. Jej głębsza budowa stawią ją pomiędzy zwykłą płaską patelnią a rondlem. Profesjonalną patelnię żeliwną można łatwo „wypalić” - wystarczy ją umyć, nałożyć cienką warstwę roztopionego tłuszczu piekarskiego lub oleju i piec w piekarniku nagrzanym do temperatury około 180°C przez godzinę. Dzięki temu profesjonalna żeliwna patelnia uzyska nieprzywierającą powłokę, która będzie służyć przez wiele lat.
GŁÓWNE CECHY
- Średnica Ø 24 cm
- Emaliowana powierzchnia zapewnia nieprzywierające wykończenie
- Solidny uchwyt zapewniający wygodę użytkowania
- Łatwe wylewanie
Opinie